Media

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 21/10

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 21/10.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 3ο σου και να σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις και ειδήσεις για ένα συμβόλαιο, μια συμφωνία που θέλεις να κλείσεις ή από συγγενικά πρόσωπα. Θα έχεις αισιόδοξη στάση, θα είσαι καλοπροαίρετος και αυτό θα διευκολύνει τις συζητήσεις σου ώστε να μην υπάρξουν διαφωνίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Δία στον 2ό σου, θα έχεις εύνοια τύχης στον οικονομικό τομέα. Το βράδυ όμως, που θα σχηματιστεί το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα από τον 11ό σου, είναι πιθανό κάποιος από τον κοινωνικό σου περίγυρο να σου ζητήσει να τον στηρίξεις οικονομικά. Απόφυγέ το για να μην εξαπατηθείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και στον 1ο σου, θα είσαι αρκετά εγωκεντρικός, επικοινωνιακός, θα θέλεις τα φώτα και τα βλέμματα στραμμένα επάνω σου. Η εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών είναι σαν να μην υπήρξε, ξαναβρίσκεις την κοινωνικότητά σου και την ανάγκη να επικοινωνήσεις με κόσμο για να προβάλεις τον εαυτό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εσωστρέφεια αλλά και η απομόνωση με τη Σελήνη στους Διδύμους στον 12ό σου ενδέχεται να φέρει ανάμεικτα συναισθήματα, κατά κύριο λόγο όμως θα είσαι ανασφαλής. Το βράδυ, που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 9ό σου, μπορεί να πάρεις δυσάρεστα νέα από συγγενικά πρόσωπα ή από κάποιον που βρίσκεται στο εξωτερικό.

 

ΛΕΩΝ

Μία αρκετά κοινωνική ημέρα θα έχεις με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 11ό σου, θα έχεις αυξημένη τάση για επικοινωνία. Το βράδυ, που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 8ό σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί κάποια από τα σχέδιά σου θα μπλοκαριστούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Δία στον 10ό σου, θα πρέπει παρά την αισιόδοξη διάθεσή σου να δείξεις σοβαρότητα, να προσέχεις τη συμπεριφορά και τη στάση σου, οι οποίες επιβάλλεται να είναι ανάλογες με εκείνων που συναλλάσσεσαι, ώστε να μην παρεξηγηθείς και εκτεθείς, ενώ γενικότερα θα έχεις την εύνοια του εργοδότη σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Μία σχετικά ευχάριστη ημέρα για εσένα με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων στον 9ό σου, θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου προκειμένου να ξεφύγεις από τις καθημερινές υποχρεώσεις σου. Το βράδυ ωστόσο θα μαζευτείς, μιας και θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 6ο σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία ημέρα που μάλλον θα είσαι κακόκεφος και μυστικοπαθής με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ό σου. Κρύβεις σκέψεις, λέξεις και συναισθήματα και ειδικά το βράδυ, που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 5ο σου, αισθάνεσαι μοναξιά, εγκαταλελειμμένος, με αποτέλεσμα η ψυχολογία σου να πέφτει κατακόρυφα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Δία στον 7ό σου, ίσως πάρεις τη μεγάλη απόφαση να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, όποιο και αν είναι αυτό. Το βράδυ πάντως, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τον 4ό σου, θα σε πιάσουν ανασφάλειες και φοβίες, για αυτό προσπάθησε να μη δώσεις υποσχέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Δία στον 6ο σου, οι σχέσεις με τον κόσμο της δουλειάς σου θα είναι βελτιωμένες και θα περάσετε μαζί ευχάριστες και παραγωγικές στιγμές. Θα προκύψουν αρκετές συζητήσεις, και θα τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 3ο σου θα νιώθεις ανίκανος να συγκεντρωθείς να κάνεις οτιδήποτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη να έχει περάσει στους Διδύμους στον 5ο σου, το κύριο μέλημα της ημέρας θα είναι να εκφράσεις τις ανάγκες, να διασκεδάσεις και να εκφραστείς μέσα από το φλερτ και τον έρωτα. Το βράδυ, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 2ό σου, ενδέχεται να περιοριστείς και να κλονιστεί η αυτοπεποίθησή σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Δία στον 4ό σου, θα νιώσεις ασφαλής με τα μέλη της οικογενείας σου. Το βράδυ, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τον 1ο σου, ενδέχεται να πεις κάποια ψέματα. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 8ό σου, θα έχεις έντονα συναισθήματα για τον αγαπημένο σου.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button