Media

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 4/10

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 4/10.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου, σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον 12ο, θα νιώσεις πως πρέπει να σταθεροποιήσεις τα προσωπικά σου ζητήματα. Παράλληλα, θα τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες με περισσότερη λογική. Σήμερα μπορείς να σκεφτείς και να δρομολογήσεις νέες πηγές εσόδων, αφού θα λειτουργείς στα πάντα πιο ρεαλιστικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 7ο οίκο σου και με τον Κρόνο στον 11ο, είσαι σε καλό δρόμο για να ανανεώσεις τη σχέση σου. Και για να την επισημοποιήσεις, εάν σε ενδιαφέρει. Και αν είσαι σόλο και κυκλοφορήσεις εκτός, για να γνωρίσεις κάποιον άνθρωπο που θα σημάνει πολλά για εσένα μελλοντικά. Ιδανικό 24ωρο και για νέες συμφωνίες και συνεργασίες, γενικότερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στον 6ο οίκο σου σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον 10ο σου, μπορείς να προωθήσεις επαγγελματικά πλάνα σου. Αν κάνεις και υπομονή, μέχρι το τέλος της ημέρας θα νιώσεις ευνοημένος, ενισχυμένος στη δουλειά σου. Αυτό το 24ωρο, μάλιστα, αν είσαι μόνος, θα νιώσεις έλξη για συνεργάτη ή προϊστάμενό σου, ενδεχομένως και μεγαλύτερό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ολοκληρώνονται πολλά απ’ όσα έχεις στο μυαλό σου, κάνοντάς σε να νιώθεις ότι παίρνεις ανάσα -επιτέλους- για όλο το Σαββατοκύριακο. Ο λόγος είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον 5ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 9ο. Ακόμα και μια σχέση -πιθανόν και από το εξωτερικό- που σε ταλάνιζε, ορθοποδεί και πετάς. Προσοχή μόνο σε τυχόν σπατάλες.

 

ΛΕΩΝ

Και εσύ τακτοποιείς εκκρεμότητες, καθώς αβαντάρεσαι από το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 4ο και τον ανάδρομο Κρόνο στον 8ο οίκο σου. Λειτουργείς υπεύθυνα και με σύνεση, με λογική αλλά και με τη δέουσα ευαισθησία στα ερωτικά, προσεγγίζοντας τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει με τόλμη και γοητεία. Τα άστρα «συστήνουν» να μείνετε σπίτι για αγκαλίτσες!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθώς η Αφροδίτη στον 3ο οίκο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον 7ο, μην πεις όχι σε νέα συνεργασία. Κυρίως αν ο άνθρωπος με τον οποίο σκοπεύεις να ενώσεις τις δυνάμεις σου είναι μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα. Μην αρνηθείς, επιπροσθέτως, ούτε επαγγελματικό ταξίδι. Αν, τέλος, είσαι single, θα γνωρίσεις κάποιον που θα σε αναστατώσει γλυκά.

 

ΖΥΓΟΣ

Ευνοείσαι στα επαγγελματικά και γενικότερα στα οικονομικά λόγω της Αφροδίτης (στον 2ο οίκο σου), που σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο (στον 6ο σου). Και προαγωγή μπορείς να πετύχεις σήμερα, όχι μόνο στα αμιγώς εργασιακά, αλλά παντού: και σε σχέση με τον κοινωνικό σου περίγυρο αλλά και στα αισθηματικά. Αν σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, σήμερα διεκδίκησέ το.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να περιμένεις μια ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφό σου. Αυτό τουλάχιστον υποδεικνύει το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 1ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 5ο σου. Και αν υπάρχουν ζητήματα που σε βασανίζουν, είναι η ιδανική στιγμή για να τα θέσεις επί τάπητος. Με γνώμονα τη λογική και με… υπερεργαλείο το sex appeal σου, θα περάσεις τέλεια παντού!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου, σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον 4ο, μπορεί να υποχρεωθείς -καθώς θα είσαι ο μόνος διαθέσιμος- να στηρίξεις μέλος της οικογένειάς σου, το πιθανότερο μεγαλύτερης ηλικίας. Αν είσαι σε σχέση, ίσως χρειαστεί να πείσεις το ταίρι σου για ό,τι νιώθεις για εκείνο. Στο «μενού» και επανασυνδέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 11ο οίκο σου συνδυαστικά με τον ανάδρομο Κρόνο στον 3ο σού δίνει όλα τα εφόδια για να θέσεις ακόμα πιο γερές βάσεις σε κάθε είδους σχέση σου. Έχεις συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σου, για να σε στηρίξουν ισχυρά πρόσωπα στη δουλειά. Στα ερωτικά, ακαθόριστες σχέσεις ομαλοποιούνται και βγαίνεις κερδισμένος

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 10ο οίκο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 2ο «δείχνει» επαγγελματική αναβάθμιση. Το πρεστίζ σου ισχυροποιείται, ενώ δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις νέα πηγή εσόδων. Είναι ιδανική ημέρα και για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και για να ξεκαθαρίσεις ερωτικές ή και φιλικές σχέσεις – αν το τοπίο είναι θολό…

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να λήξει υπέρ σου μία οικονομικής ή και δικαστικής φύσης υπόθεση λόγω του τριγώνου της Αφροδίτης στον 9ο οίκο σου, με τον ανάδρομο Κρόνο στον 1ο σου. Στα αισθηματικά, σε αντίθεση με τις περισσότερες φορές, δεν πετάς. Αντιθέτως, αν είσαι σόλο, τσεκάρεις πρόσωπα που θα σου εξασφαλίσουν άνεση. Πιθανές, σε αυτό το πλαίσιο, είναι και επανασυνδέσεις.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button