Media

Τάσεις φυγής από το “Πρωινό” του Γιώργου Λιάγκα

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν µε αφορµή τη δηµόσια τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα στην εκποµπή του την εποµένη του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχουν επηρεάσει και την εσωτερική λειτουργία των ανθρώπων της εκποµπής.

Ορισµένοι εκ των συνεργατών του δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για όσα συνέβησαν και το κλίµα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Λέγεται, δε, ότι υπάρχουν πρόσωπα, τόσο από την πρώτη γραµµή όσο και από τους ρεπόρτερ, που αναζητούν διακριτικά τρόπο να αλλάξουν εργασιακό χώρο, ενώ τις προηγούµενες ηµέρες είχαν ακουστεί σχετικά σενάρια συγκεκριµένα για την Αφροδίτη Γραµµέλη.

Ο ίδιος ο γνωστός δηµοσιογράφος, πάντως, κάνει ό,τι µπορεί για να επανέλθει η ηρεµία και δείχνει αποφασισµένος να µην υπάρξει στο επόµενο διάστηµα ανάλογο περιστατικό. Εξάλλου, πέραν της αναστάτωσης που προκλήθηκε στους κόλπους της εκποµπής, καµπανάκι στον γνωστό παρουσιαστή και την οµάδα του υπήρξε και από τα υψηλά κλιµάκια του ΑΝΤ1, κατόπιν επικοινωνίας που υπήρξε σε επίπεδο κορυφής µε το Νέο Φάληρο, όπου εκφράστηκε η έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης του ΣΚΑΪ (µε δεδοµένο ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι, ως γνωστόν, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) για τον τρόπο µε τον οποίο παρουσίασε το θέµα το «Πρωινό» του καναλιού του Αµαρουσίου.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 19/10/2024

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button