LifeStyle

«Θα τραγουδάω όλα τα είδη μουσικής και προετοιμάζομαι για τα σχόλια» – Galaksias Portal News

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αφοσιώνεται στη μουσική και δηλώνει αποφασισμένη να πετύχει. Ξέρει πως κάθε αρχή και δύσκολη.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στο «Buongiorno» του Mega για την ζωή και τα σχέδιά της. «Φέτος θα είναι μια διαφορετική χρονιά. Είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούμαι στο κομμάτι της μουσικής. Υπήρχαν προτάσεις στο παρελθόν για να το κάνω επαγγελματικά. Η μουσική είναι κάτι που αγαπώ.

Ξεκινάω τις εμφανίσεις μου με την Νίνα Λοτσάρη και την Σάγια. Μετά το J2US άνοιξε ο δρόμος για να ασχοληθώ με την μουσική. Θα τραγουδάω όλα τα είδη μουσικής. Κάνω μαθήματα φωνητικής. Είμαι προετοιμασμένη για τα σχόλια που θα δεχθώ, αλλά είναι στο πρόγραμμα», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι πιο προσεκτικός και ζυγίζεις πράγματα. Για να δημοσιοποιήσω ξανά σχέση μου θα πρέπει να έχει δοκιμαστεί.

Δεν μου αρέσει να πατάω το όνομά μου στο google και να βλέπω για τις σχέσεις μου. Μου αρέσει να υπάρχουν μόνο σχέσεις σταθμοί στην ζωή μου, όπως η σχέση μου με τον πρώην σύζυγό μου», σχολίασε.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε πει πως έχει στο μυαλό της να κάνει οικογένεια και φαντάζεται τον εαυτό της, ως αγορομάνα.

To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θα τραγουδάω όλα τα είδη μουσικής και προετοιμάζομαι για τα σχόλια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button