Media

“Θα υπάρχουν και κάποιοι… φανατικοί δικοί…

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι οποίες όπως ήταν αναμενόμενο αφορούσαν στην πρεμιέρα των “Weekenders“.

“Δεν την… περίμενα αυτή την ερώτηση, με αφήνετε άφωνη πραγματικά. Τους είδα το Σάββατο, μου άρεσε πολύ ο Θανάσης, ήταν πολύ άνετος. Δεν περίμενα όμως κάτι διαφορετικό από τον Θανάση, γιατί έχει χιλιόμετρα στην τηλεόραση” είπε αρχικά η παρουσιάστρια με χιούμορ.

“Ο Δημήτρης (Πανόπουλος) ήταν λίγο αγχωμένος, τα κορίτσια πρέπει να βρούνε λίγο τη χημεία μεταξύ τους. Είναι διαφορετικό format από το δικό μας” συμπλήρωσε.

“Θα υπάρχουν και κάποιοι… φανατικοί δικοί μου που θα με θέλουν πίσω. Την τηλεόραση την αγαπώ και θέλω να είμαι κομμάτι της κάτω από τις δικές μου συνθήκες, σε κάτι που θα γουστάρω και θα μου ταιριάζει” απαντά η Μπέττυ Μαγγίρα σε σχετική ερώτηση και προσθέτει:

“Δεν μπήκα στη διαδικασία της σύγκρισης. Το έκαναν άλλοι για μένα και δεν έχει κανένα νόημα. Είμαστε όλοι επαγγελματίες, ποτέ δεν θα συγκρίνω τον εαυτό μου. Ποιος σου είπε ότι δεν έβαλα νερό στο κρασί μου; Θεωρώ ότι αυτό που παρουσιάστηκε είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το δικό μας. Το κανάλι ήθελε να δοκιμάσει κάτι άλλο, δεν το θεώρησα αδικία. Όλοι οι υπόλοιποι το θεώρησαν”.

“Δεν θα έκανα ενημέρωση στην εκπομπή, δεν μου αρέσει. Δεν θα το έκανα αλλά μπορεί να είχα προτείνει κάποιον άλλο όμως” κατέληξε υπογραμμίζοντας τη θέση της η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button