Media

Θανάσης Πολυκανδριώτης: “Αν η Μαρινέλλα δεν έφευγε εκείνη τη στιγμή, θα έμενε στη σκιά του Στέλιου Καζαντζίδη”

O Θανάσης Πολυκανδριώτης βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης, στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο έμπειρος μουσικός αναφέρθηκε στην μακρόχρονη σχέση και συνεργασία με τον Στέλιο Καζαντζίδη καθώς και το καλλιτεχνικό «διαζύγιο» με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης εξομολογήθηκε πως «η Μαρινέλλα άνοιξε πολύ νωρίς τα φτερά της και πέταξε. Αυτό το απέραντο ταλέντο. Δεν νομίζω ότι θα την ευνοούσε να καθόταν περισσότερο με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Δεν νομίζω ότι θα την ευνοούσε να συνεχίσει να βρίσκεται στο ντουέτο τότε. Η Ρία Κούρτη τι ήταν για χρόνια; Μια δεύτερη φωνή, τόλμησε κάποια στιγμή να τραγουδήσει μόνη της και δεν έκανε τίποτα».

«Η Μαρινέλλα, αν δεν έφευγε εκείνη τη στιγμή από τον Στέλιο, πιστεύω ότι μπορεί να έμενε στη σκιά του. Κατά πάσα πιθανότητα. Πιστεύω ότι ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε επίγνωση της λατρείας που του είχε ο κόσμος. Απόδειξη αυτού ήταν ο θάνατος του, όπου κατέβηκε όλη η Ελλάδα. Είχε επίγνωση γιατί ήξερε ποιος είναι».

«Ήθελε την ηρεμία του, ήθελε την ησυχία του, ήθελε το τσίμπημα του ψαριού στην πετονιά. Αυτές ήταν οι προτεραιότητες του και αυτή ήταν η στάση της ζωής του» πρόσθεσε, ακόμα, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button