Αθλητικά

Θέλει το πρώτο του «τρίποντο» στο Europa League – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Στεάουα Βουκουρεστίου για ματς της 2ης αγωνιστικής της league phase του Europa League και θέλει να βγάλει… αντίδραση -μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη- κι έτσι να φτάσει στο πρώτο του «τρίποντο» στη διοργάνωση.

Έχοντας δύο διαδοχικές ήττες, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Στεάουα Βουκουρεστίου και ψάχνει την πρώτη του νίκη στη League Phase του Europa League, με τους Ρουμάνους να βρίσκονται σε καλό momentum.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου καλούνται να… σηκώσουν κεφάλι και να επιστρέψουν στο «δρόμο» των επιτυχιών. Η ήττα με 3-1 από τη Γαλατάσαραϊ στην Πόλη ήρθε μετά από σχετικά καλή εμφάνιση, όμως ακολούθησε η ήττα από τον Άρη με 1-0 στην Τούμπα, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πέσει από την κορυφή του πρωταθλήματος της Super League έπειτα από έξι αγωνιστικές.

Υπό τις οδηγίες ενός πρώην γνώριμου του ΠΑΟΚ, του Ηλία Χαραλάμπους, η Στεάουα Βουκουρεστίου προσπαθεί να ανακτήσει λίγη από την αίγλη που είχε μέχρι τις αρχές του 21ου αιώνα. Η κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος, πρώτη μετά από εννέα χρόνια, συνοδεύτηκε με τον θρίαμβο στο Σούπερ Καπ.

Στην πρεμιέρα του League Phase, η Στεάουα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, κερδίζοντας με 4-1 τη Ρίγα στη «Νασιονάλ Αρίνα» του Βουκουρεστίου.

Την Κυριακή (29/9), με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, η Στεάουα κέρδισε με 1-0 τη Σέπσι εκτός έδρας, με συνέπεια να ανέβει στους 13 βαθμούς μετά από 10 αγώνες, στο -9 από την πρωτοπόρο Κλουζ αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Ήταν το έκτο ματς σε όλες τις διοργανώσεις (4-2-0 με 11-4 τέρματα) που έμεινε αήττητη, δείχνοντας να βρίσκει ρυθμό.

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει τους Κόλεϊ, Τόμας και Τσιφτσή, ενώ από την άλλη οι Ρουμάνοι έχουν έρθει στην Ελλάδα δίχως τον κεντρικό αμυντικό Ενγκεζανά.

 

Διαιτητής: Στέγκεμαν (Γερμανία)

Βοηθοί: Αχμίλερ, Γκινς (Γερμανία)

4ος: Πέτερσεν (Γερμανία)

VAR: Μίλερ, Ραφάλσκι (Γερμανία)

To άρθρο ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου live: Θέλει το πρώτο του «τρίποντο» στο Europa League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button