Media

Θεοφανία Παπαθωμά για τον χωρισμό της: “Οι προσωπικές σχέσεις επαναπροσδιορίζονται συνεχώς ανάλογα με την προσωπική μας εξέλιξη”

Καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η ηθοποιός μετά από αρκετούς μήνες σιωπής, μετα το χωρισμό από το Γρηγόρη Πετράκο, έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

«Πήρα απόσταση από τα πράγματα γιατί χρειαζόμουν πάρα πολύ να ξεκουραστώ. Ξεκουράστηκα και επέστρεψα καινούρια. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τις νέες μας ανάγκες. Πολλές φορές στη δουλειά μας αισθανόμαστε σαν να μη βολευόμαστε πολύ καλά και καταλαβαίνεις πως τελικά δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι και πρέπει να το αλλάξεις. Ξέρω πως όλα τα πράγματα που έρχονται πρέπει να έρθουν και φεύγει αυτό που πρέπει για να έρθει κάτι άλλο. Το γνώθι σαυτόν χρειάζεται. Πρέπει να είναι προσηλωμένη στον στόχο γιατί η καθημερινότητα μας βγάζει από τον στόχο», είπε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

Εκείνη τη στιγμή, ο Άρης Καβατζίκης είπε στην ηθοποιό: «Μέσα σε αυτό το κομμάτι του “προχωράω, έχω αυτογνωσία” εντάσσεται και – τουλάχιστον έτσι όπως μάθαμε, γιατί εσύ δε μιλάς ποτέ – η αλλαγή στην προσωπική σου ζωή; Εντάσσεται σε αυτό το κομμάτι των αλλαγών;».

Τότε, η Θεοφανία Παπαθωμά απάντησε: «Στη ζωή μου αλλαγές έρχονται κάθε μέρα σε όλα τα επίπεδα, αλλά για κάποιες δε μιλάω. Αν εννοείς για τις προσωπικές σχέσεις κι αυτές επαναπροσδιορίζονται συνεχώς, ανάλογα με την προσωπική μας εξέλιξη. Επαναπροσδιοριζόμαστε σε όλα τα επίπεδα και οι σχέσεις μετασχηματίζονται. Δεν αλλάζει στην ουσία κάτι. Αλλάζει ο τρόπος έκφρασης και η δομή ίσως. Όλοι είμαστε μαζί και συμπορευόμαστε. Αν κατανοήσουμε ότι εμείς εδώ όλοι είμαστε ένα, δεν υπάρχει κανένα θέμα διαχωρισμού, θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Με κανέναν δεν έχω να χωρίσω κάτι εδώ, είμαστε όλοι ένα. Είμαστε όλοι θύματα του παραλόγου. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν; Πρέπει να κρατιόμαστε από το χέρι, ο ένας να βοηθάει τον άλλον για να την παλέψουμε».

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος έβαλαν τέλος στη σχέση τους ύστερα από 10 χρόνια και ο χωρισμός τους έγινε γνωστός το 2023.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button