Εργασία

Θέσεις για τεχνικούς και δημοσιογράφους στο ATTICA TV

Ο Πρόεδρος της «Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου – ATTICA TV» με βάση την υπ’αριθμ.:12/2024 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου προκηρύσσει εφτά (7) θέσεις :

  1. Δημοσιογράφος – (4) τέσσερις
  2. Χειριστής κάμερας – (1) ένας
  3. Υπάλληλος μοντάζ – (1) ένας
  4. Υπάλληλος ροής – (1) ένας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν την Ελληνική Υπηκοότητα και καλούνται να συμπληρώσουν μια αίτηση συμμετοχής στην οποία θα αναγράφονται πλήρως τα ατομικά στοιχεία του ενδιαφερόμενου και θα περιγράφονται συνοπτικά τα δικαιολογητικά που προσκομίζονται με την παρούσα αίτηση. Η αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά, υποβάλλεται, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση από 23.09.2024 έως 25.09.2024 και ώρες 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ – ATTICA TV, Αλησμόνητων 0,Ασπρόπυργος 19300, Γραφείο Προέδρου του Τ/Σ, υπόψη επιτροπής (τηλ. Επικοινωνίας: 213.200.6729-87 & info@atticatv.gr).

Δικαιολογητικά Αίτησης:

1) Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας

2) Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών

3) Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα

4) Βεβαίωση μέλους της ΕΣΗΕΑ ή οποιαδήποτε αναγνωρισμένης Ένωσης Συντακτών μέλους της Π.Ο.Ε.Σ.Υ.

5) Υπεύθυνες Δηλώσεις του Ν.1599/86 στην οποία δηλώνεται ότι: α) δεν έχει καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) δεν είναι υπόδικος και δεν έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) λόγω καταδίκης, δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ) δεν τελεί υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση, στ) ότι τα στοιχεία που κατατίθενται – συμπεριλαμβανομένου του βιογραφικού σημειώματος – είναι αληθή και με την επιλογή θα προσκομιστούν αμέσως όλα τα επιπλέον δικαιολογητικά που θα ζητηθούν. ε) Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία οι άνδρες υποψήφιοι θα αναγράφουν ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή ότι έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

6) Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

7) Πιστοποιητικό εντοπιότητας

8) Βεβαίωση προϋπηρεσίας χορηγηθείσα από ΕΦΚΑ για κάθε νόμιμη χρήση

9) Πρόσθετη προϋπηρεσία που θα ληφθεί υπ΄οψιν: Α) Γενική προϋπηρεσία στο «ATTICA TV» και

Β) προϋπηρεσία στο αντικείμενο της Τοπικής και Περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Η προθεσμία υποβολής των φακέλων των υποψηφίων άρχεται την 23.09.2024 ώρα 09:00 π.μ. και λήγει την 25.09.2024 και ώρα 14:00 μ.μ.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button