Media

“Τη μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μου παιδί…

Το πρωί της Δευτέρας στο “Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο που είχε ο πρώην παίκτης του “MasterChef” Διονύσης Πρώιος, εξομολογήθηκε πώς ο ίδιος άφησε για πάντα τις μοτοσυκλέτες, όταν γεννήθηκε ο πρώτος του γιος.

“Εγώ είχα μηχανή, μια 650 κυβικά! Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, τη μέρα που γεννήθηκε την πήγα σε ένα πάρκινγκ και λέω «όταν την πουλήσεις, φώναξέ με να πάρω τα λεφτά και να βάλω την υπογραφή». Και δεν ξαναοδήγησα ποτέ μηχανή. Μόνο μια-δυο φορές κάτι σκουτεράκια εκεί γύρω – γύρω από το σπίτι μου. Γιατί έτσι μου ήρθε στο μυαλό. Δεν λέω στον κόσμο να μην οδηγεί…” είπε ο παρουσιαστής.

 

Δείτε επίσης: Πέθανε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος – Σκοτώθηκε με την ίδια μηχανή που είχε φύγει ο γιος του

 

“Το ακούμε για πρώτη φορά αυτό, το λέω και ανατριχιάζω”

Για το “παιχνίδι” της μοίρας που ήθελε τον Διονύση Πρώιο να σκοτώνεται με μηχανή, όπως ακριβώς ο πατέρας του, αλλά και ο γιος του, μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό”.

“Ο άνθρωπος ήταν ζωντανός, πήγε στο νοσοκομείο και έχασε τη ζωή του λίγα λεπτά αφότου πήγε στο νοσοκομείο. Όπως σκοτώθηκε ο γιος με μηχανή, όπως σκοτώθηκε ο μπαμπάς προχθές, έτσι είχε σκοτωθεί και ο παππούς. Το λέω και ανατριχιάζω! Το ακούμε για πρώτη φορά μάλλον αυτό. Είναι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός ότι «τρίτωσε το κακό». Είναι σοκαριστικό. Με μηχανή είχε σκοτωθεί ο παππούς, δηλαδή ο μπαμπάς του Διονύση, με μηχανή σκοτώθηκε προχθές ο Διονύσης και με μηχανή σκοτώθηκε και ο γιος του Διονύση όταν ήταν 20 χρονών. Παππούς, μπαμπάς και παιδί, τρία μέλη της οικογένειας σκοτώθηκαν με τον ίδιο τρόπο. Είναι ένα παιχνίδι της μοίρας απίστευτο” είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button