LifeStyle

«Τι να κάνω που είμαι αυθόρμητη και μου φεύγουν λέξεις πολλές φορές;» – Galaksias Portal News

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που επικεντρώθηκαν στην προσωπική της ζωή και την ενόχλησαν.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έδωσε χθες (08-10-2024) το παρών σε βραδινό event. Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους και για το πώς διαχειρίζεται το κομμάτι της προσωπικής ζωής σε σχέση με τη δημοσιότητα.

«Κάποιες φορές θεωρώ υπερβολικό που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αλλά προσπαθώ να το διαχειριστώ, όπως κάθε άλλο κομμάτι. Όταν εκτίθεσαι στα Μέσα είναι φυσικό και επόμενο να συμβεί.

Κάποιες φορές είναι ενοχλητικό, ειδικά όταν περνάς μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σου ή κάτι που δεν θέλεις να μοιραστείς. Καμιά φορά με πιάνετε εξαπίνης και λέω πράγματα που κανονικά δεν θα έπρεπε να πω», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε στη συνέχεια: «Οπότε, σίγουρα έχω μετανιώσει, σίγουρα θα μπορούσα να έχω διαχειριστεί live συνεντεύξεις τελείως διαφορετικά. Αλλά τι να κάνω που είμαι αυθόρμητη και παρορμητική και μου φεύγουν; Αν μπορώ να πω κάτι για μένα, όταν χωρίζω, είναι ότι λειτουργώ με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο και αντί να κλειστώ στον εαυτό μου, συνήθως γίνομαι πιο κοινωνική και προσπαθώ να περάσω καλά».

«Μου φαίνεται περίεργο να με κυνηγάνε στα αεροδρόμια. Δεν είμαι η Μαντόνα να κάνω δήλωση αν χώρισα. Όταν δεν έχει καταλήξει κάπου αυτό και χρειάζεται λίγος χρόνος για να δεις πού θα πάει η σχέση, δεν είμαι μαϊντανός να μιλάω κάθε μέρα για την προσωπική μου ζωή», είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα.

To άρθρο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Τι να κάνω που είμαι αυθόρμητη και μου φεύγουν λέξεις πολλές φορές;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button