Media

“Τι να πω; Της εύχομαι να…

H Μαρίνα Σταυράκη μίλησε στην “Super Κατερίνα” απάντησε για τα προσβλητικά σχόλια που έκανε προς το πρόσωπό της η Super Κική σε πρόσφατο video της στο YouTube, η οποία τη χαρακτήρισε “παλιά Μπάρμπι, που ίσα που στέκεται με μπετόβεργες της οικοδομής”.

“Τι να πω για τις δηλώσεις ενός παιδιού που ψάχνει να βρει τα βήματά του; Έχει περάσει δύσκολα. Διατηρώ μία επιείκεια, γιατί μου βγαίνει και το εκπαιδευτικό και το μητρικό φίλτρο. Αυτά τα παιδιά έτσι πρέπει να τα βλέπουμε” είπε αρχικά η Μαρίνα Σταυράκη.

“Εγώ της εύχομαι να βρει τον δρόμο της, να κάνει τα βήματά της και τώρα αν εγώ είμαι Μπάρμπι που «πάει ή δεν πάει»… το ακούω και γελάω” έκλεισε την απάντησή της προς τη γνωστή YouTuber.

“Πέρασα μία αδιαθεσία, μία περιπέτεια με την υγεία μου αλλά όλα καλά τώρα. Ο γιος μου, ο Αλέξανδρος, είναι ο μεγάλος μου έρωτας. Είναι 19 ετών και με συνοδεύει. Για εμάς τις μαμάδες αυτή είναι πολύ όμορφη εμπειρία” ανέφερε στη συνέχεια των δηλώσεών της η Μαρίνα Σταυράκη σχετικά με την προσωπική και οικογενειακή της ζωή.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button