LifeStyle

Το «αντίο» της Νικόλ Σέρζινγκερ στον Λίαμ Πέιν – Το XFactor, η συνεργασία και τα τελευταία μηνύματα

Το πρώην μέλος των Pussyct Dolls, Νικόλ Σέρζινγκερ, αντάλλασσε μηνύματα με τον Λίαμ Πέιν λίγη ώρα πριν το μέλος των One Direction πέσει στο κενό βρίσκοντας τραγικό θάνατο στις 16 Οκτωβρίου.

Ο Λίαμ Πέιν, σκοτώθηκε όταν έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του σε ξενοδοχείο του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή. Η Νικόλ Σέρζινγκερ που είναι πρώην μέντορας του 31χρονου τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες λίγη ώρα πριν πεθάνει μιλούσε μαζί του μέσω μηνυμάτων.

«Αγαπητέ Liam, θα λατρεύω και θα εκτιμώ για πάντα τον χρόνο που μοιραστήκαμε μαζί, πριν από δεκαπέντε χρόνια όταν γεννήθηκαν οι One Direction, μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες.

Ήταν μεγάλη ευλογία να δουλέψω μαζί σου πρόσφατα. Μοιραστήκαμε την ίδια αγάπη και πάθος για τη μουσική και θα θυμάμαι για πάντα τις ουσιαστικές και χαρούμενες συζητήσεις που είχαμε.

Ήταν τόσο δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι δεν είσαι πια εδώ, αλλά είμαι ευγνώμων που γνώρισα την καλή σου καρδιά, την γλυκιά ψυχή και τον χαρακτήρα σου. Έφερες τόση χαρά, φως και γέλιο στις ζωές αυτών που σε ήξεραν πραγματικά. Θα μου “λείψεις” φίλε μου και θα σε κουβαλάω στην καρδιά μου. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με την οικογένειά σου», έγραψε στο post της.

Το «Building the Band» του Netflix

Το πρώην μέλος των One Direction, συμμετείχε ως κριτής και μέντορας σε μία εκπομπή του Netflix με τίτλο «Building the Band». Ο Λίαμ Πέιν είχε τελειώσει τα γυρίσματα του σόου από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ είναι άγνωστο το αν και πότε θ κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα.

Η σειρά, συγκέντρωσε 50 τραγουδιστές που προσπαθούν να δημιουργήσουν το δικό τους συγκρότημα χωρίς να έχουν δει ποτέ ο ένας τον άλλον. Οι τραγουδιστές «έπρεπε να συνδεθούν μέσω της μουσικής συμβατότητας και της χημείας πριν τελικά συναντηθούν». Μαζί με τον Πέιν στην κριτική επιτροπή ήταν και η Σέρζινγκερ.

Παράλληλα συμμετείχαν η σταρ των Destiny’s Child, Kelly Rowland και ο AJ McLean από τους Backstreet Boys που ήταν ο οικοδεσπότης.

Τα τελευταία μηνύματα

Ο συνθέτης Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, που συνεργάζεται με τη Σέρζινγκερ στο μιούζικαλ «Sunset Blvd» αναφέρθηκε στη σχέση της τραγουδίστριας με τον Λίαμ Πέιν.

Σε συνέντευξή του στο Billboard ανέφερε: «Υποθέτω ότι κάτι που δεν έχει ειπωθεί και θα μπορούσα να πω είναι ότι κάποτε η Νικόλ ήταν η μέντορας του Λίαμ. Την Τετάρτη που πέθανε, μιλούσαν με μηνύματα».

Σύμφωνα μάλιστα, με τον Βρετανό μουσικό, η Σέρζινγκερ ενημερώθηκε για τον θάνατο του Λίαμ Πέιν, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Broadway.

«Μόλις έμαθε ότι πέθανε και παρόλα αυτά, έκανε το σόου, πράγμα που είναι καταπληκτικό. Εννοώ, είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις καλύτερες ερμηνεύτριες, με τις οποίες έχω δουλέψει ποτέ», τόνισε.

Η καλή σχέση

Ο Λίαμ Πέιν σε ηλικία 16 ετών είχε συμμετάσχει στο Βρετνικό X-Factor κερδίζοντας τους κριτές με το ταλέντο και τον χαρισματικό του χαρακτήρα. Παράλληλα, η Νικόλ Σέρζινγκερ βρισκόταν στο σόου ως κριτής.

Το 2010, μετά από σκέψη και πολλές δοκιμές, η τραγουδίστρια μαζί με τον Σίμον Κάουελ, που υπήρξε μάνατζερ του group, σχημάτισαν τους One Direction.

To άρθρο Το «αντίο» της Νικόλ Σέρζινγκερ στον Λίαμ Πέιν – Το XFactor, η συνεργασία και τα τελευταία μηνύματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button