LifeStyle

«Το απελπισμένο αγόρι που κάποτε πήδηξε στο κενό δεν μένει πια εδώ» – Το συγκλονιστικό του «Όχι» – Galaksias Portal News

Ο Βασίλης Ζούλιας έχει μιλήσει στο παρελθόν για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά ενώ δεν έχει κρύψει ότι έχει κάνει και απόπειρες αυτοκτονίας.

Με αφορμή τον εορτασμό του «Όχι» σήμερα, στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο Βασίλης Ζούλιας θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα για το πώς κατάφερε να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη μέσα στον οποίο ζούσε για χρόνια.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους followers του, την απόφασή του να πει το δικό του «όχι».

«Αυτο το απελπισμένο αγόρι που κάποτε πήδηξε στο κενό γιατί δεν άντεχε πια να ζει έτσι στα 25 του χρόνια δεν μένει πια εδώ», σημειώνει, συνοδεύοντας τη λεζάντα με δυο φωτογραφίες: Μία από απόκομμα εφημερίδας που έγραφε για την απόπειρα αυτοκτονίας του πριν πολλά χρόνια, και μία ποζάρωντας με ένα μοντέλο στο ατελιέ του. Αυτός που μένει πια εδώ είναι ο Βασίλης δεξιά ευγνώμων μα τόσο ευγνώμων για την ζωή του σήμερα! Το δικό μου ΟΧΙ», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του σχεδιαστή:

«Αυτή η φωτογραφία είναι αφιερωμένη σε όλους όσους με ρωτάτε …μα καλά ούτε ένα ποτηράκι κρασί μετά από τόσα χρόνια ?32 χρόνια σε αποχή σήμερα από αλκοόλ και ναρκωτικά. Ισως κάποιοι σοκαριστείτε, αλλά ίσως κάποιοι πείτε αφού το κατάφερε ο Βασίλης Ζουλιας ίσως μπορεσω και εγώ. Αυτο το απελπισμένο αγόρι που κάποτε πήδηξε στο κενό γιατί δεν άντεχε πια να ζει έτσι στα 25 του χρόνια δεν μένει πια εδώ …σχεδόν δεν τον αναγνωρίζω ..πέρα από το @kenzo κοστούμι του το πουκάμισο επι παραγγελία απ τον @christakis_athens και τα καστόρινα @jmwestonofficial παπούτσια του, βλέπετε η εικόνα έπρεπε πάντα να είναι σωστή…Αυτός που μένει πια εδώ είναι ο Βασίλης δεξιά ευγνώμων μα τόσο ευγνώμων για την ζωή του σήμερα! Το δικό μου ΟΧΙ»

To άρθρο Βασίλης Ζούλιας: «Το απελπισμένο αγόρι που κάποτε πήδηξε στο κενό δεν μένει πια εδώ» – Το συγκλονιστικό του «Όχι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button