Media

“Το ευχαριστώ και το συγγνώμη είναι…

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην κάμερα του “Πρωινό” ακόμα μια φορά για τον ντόρο που προκάλεσε το σκετς της καλοκαιρινής παράστασής του αλλά και στην αντιμετώπιση που έχει μονίμως από συγκεκριμένους ανθρώπους.

“Έχουν αποκατασταθεί τα πράγματα και έχει μπει μια τάξη. Η Λουκία Πιστιόλα ζήτησε και συγγνώμη, απ’ ότι έμαθα. Λένε πράγματα και μετά ζητούν συγγνώμη, τη δέχομαι. Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Το ευχαριστώ και το συγγνώμη είναι δύο λέξεις που λείπουν από το λεξιλόγιό μας” είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

 

“Ο Σεφερλής είναι αυτός που ήταν, είναι και θα είναι”

Στην συνέχεια πρόσθεσε:

“Όλοι λένε λένε στην αρχή και μετά λένε «άλλο ήθελα να πω, αλλά τελικά είπα αυτό». Ο κόσμος καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει, ποιος έχει να πει κάτι, ποιος δεν έχει, ποιος προσπαθεί να πει κάτι για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Ο Σεφερλής είναι αυτός που ήταν, είναι και θα είναι. Εγώ δεν ξυπνάω το πρωί και κοιτάζω με ποιον θα ασχοληθώ, για να γράψουν κάτι για μένα. Ξυπνάω και κοιτάω πώς θα κάνω καλά τη δουλειά μου και να περάσει ο κόσμος καλά”.

Ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε επίσης:

“Άλλοι ξυπνάνε το πρωί και λένε ότι θα ασχοληθούν με τον Σεφερλή και ασχολούνται μόνο με τον Σεφερλή. Γίνεται έτσι μια διαφήμιση στο όνομά μου, που δεν τη χρειάζομαι. Απευθύνομαι στο κοινό που με αποδέχεται 35 χρόνια τώρα. Ας έρθουν να δουν τι κάνω πάνω στη σκηνή και θα καταλάβουν αν είμαι απλά ηθοποιός ή κάτι παραπάνω από ηθοποιός. Ανεβαίνω στη σκηνή και αναρωτιέμαι αν αυτά που κάνω, μπορεί να τα κάνει κανείς;”.

 

Δείτε επίσης: Η Λουκία Πιστιόλα σε μία απάντηση όλο νόημα για τον Μάρκο Σεφερλή: “Είχε δίκιο, του ζήτησα ήδη συγγνώμη”

 

“Τολμάνε και μιλάνε γιατί ο Σεφερλής δεν βγαίνει να απαντήσει, είναι το εύκολο θύμα, όμως απαντάει μία και καλή”

Ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε στη συνέχεια:

“Έχουν δει τι κάνω, πριν μιλήσουν; Προφανώς όχι. Ας έρθουν όλοι αυτοί να κάτσουν δίπλα μου όταν δίνω αυτόγραφα στο τέλος, που είναι χιλιάδες ο κόσμος, να ακούσουν τι λέει ο κόσμος για τον Μάρκο Σεφερλή και γι’ αυτά που του προσφέρει ο Σεφερλής. Άμα ακούσουν τον κόσμο τι λέει, θα καταλάβουν τι είναι ο Μάρκος Σεφερλής και δεν θα τολμούσαν να μιλήσουν. Τώρα τολμάνε και μιλάνε γιατί ο Σεφερλής δεν βγαίνει να απαντήσει και ξέρουν ότι είναι το εύκολο θύμα. Ο Σεφερλής όμως απαντάει μία και καλή”.

Κλείνοντας, ο Μάρκος Σεφερλής είπε:

“Έρχονται δημοσιογράφοι και ρωτάνε και λένε για η σάτιρα και δεν ξέρουν τι είναι η σάτιρα, δεν ξέρουν με ποιον μιλάνε. Τους έχουν πει «κάντε αυτή την ερώτηση» χωρίς να ξέρουν από πίσω τι υπάρχει, τι υπόβαθρο”.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button