Media

“Το να γίνω μάρτυρας στο δημόσιο λιντσάρισμα του…

Την πρώτη της δήλωση έκανε η μητέρα του Diddy, βλέποντας τις κατηγορίες εις βάρος του γιου της να αυξάνονται καθημερινά.

Η Τζανίς Σμολς Κομπς μίλησε στο US Weekly και υπερασπίστηκε τον γιο της, παρά τις καταγγελίες που τον βαραίνουν για εμπορία λευκής σαρκός, εκβιασμούς και προώθηση στην πορνεία.

“Έρχομαι σε εσάς σήμερα ως μια μητέρα που είναι συντετριμμένη και βαθιά λυπημένη από τις κατηγορίες εναντίον του γιου μου, Σον Κομπς. Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπω τον γιο μου να κρίνεται όχι για την αλήθεια, αλλά για μια αφήγηση που δημιουργήθηκε από ψέματα” αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω του δικηγόρου της, Νάτλι Φίτζερς.

 

Δείτε επίσης: Diddy: Viral το βίντεο που δείχνει τον Μπόνο των U2 να αποφεύγει φιλί του ράπερ

 

Στη συνέχεια, προσθέτει:

“Το να γίνω μάρτυρας σε αυτό που φαίνεται να μοιάζει με δημόσιο λιντσάρισμα του γιου μου, πριν καν έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά του είναι πόνος αφόρητος για να τον εκφράσω με λόγια. Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και ο γιος μου αξίζει αυτή τη μέρα στο δικαστήριο, για να συμμεριστούν επιτέλους την πλευρά του και να αποδείξει την αθωότητά του”.

Όπως λέει παρακάτω, δεν είναι εδώ για να παρουσιάσει τον γιο της ως τέλειο, γιατί γνωρίζει πως δεν είναι.

“Έχει κάνει λάθη στο παρελθόν του όπως όλοι. Ο γιος μου μπορεί να μην ήταν απόλυτα ειλικρινής για ορισμένα πράγματα, όπως το να αρνηθεί ότι έχει βιαιοπραγήσει ποτέ εις βάρος πρώην κοπέλας του, όταν η κάμερα του ξενοδοχείου έδειξε το αντίθετο” είπε αναφερόμενη στην Cassie και το βίντεο που δείχνει τον Diddy να τη χτυπάει.

Η μητέρα του συνέχισε λέγοντας:

“Μερικές φορές, η αλήθεια και το ψέμα μπλέκονται τόσο στενά που γίνεται τρομακτικό να παραδεχτείς ένα μέρος της ιστορίας, ειδικά όταν αυτή η αλήθεια είναι έξω από τον κανόνα ή είναι πολύ περίπλοκη για να την πιστέψεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι η νομική ομάδα του γιου μου επέλεξε να διευθετήσει την αγωγή της πρώην κοπέλας αντί να την αμφισβητήσει μέχρι τέλους, με αποτέλεσμα να έχει αποτέλεσμα, καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση χρησιμοποίησε αυτήν την απόφαση εναντίον του γιου μου ερμηνεύοντάς την ως παραδοχή ενοχής. Το να μην είναι ξεκάθαρος σε ένα θέμα δεν σημαίνει ότι ο γιος μου είναι ένοχος για όλους αυτούς τους αποκρουστικούς ισχυρισμούς και τις σοβαρές κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Πολλά άτομα καταδικάστηκαν άδικα και αργότερα αθωώθηκαν, τους αφαιρέθηκε η ελευθερία όχι επειδή ήταν ένοχοι για τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορήθηκαν, αλλά επειδή δεν ταίριαζαν στην εικόνα αυτού που αυτή η κοινωνία θεωρεί ότι είναι “καλός άνθρωπος”. Το να βλέπω τον κόσμο να κάνει αστεία και να γελάει με τη ζωή του γιου μου που καταρρέει μπροστά στα μάτια μας είναι κάτι που δεν θα μπορώ ποτέ να ξεχάσω. Είναι πραγματικά οδυνηρό να βλέπω τον κόσμο να στρέφεται εναντίον του γιου μου τόσο γρήγορα και εύκολα για ψέματα και παρανοήσεις, χωρίς ποτέ να ακούσω την πλευρά του ή να του δώσω την ευκαιρία να παρουσιάσει την πλευρά του”.

 

Δείτε ακόμη: Diddy: “Εμπλέκεται στη δολοφονία του Tupac” αναφέρει η ερευνήτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση

 

Τέλος, δηλώνει:

“Αυτά τα ψέματα προέρχονται από εκείνους που αναζητούν οικονομικό όφελος και όχι δικαιοσύνη. Αυτά τα άτομα είδαν πόσο γρήγορα η νομική ομάδα του γιου μου διευθέτησε την αγωγή της πρώην κοπέλας του, έτσι πιστεύουν ότι μπορούν να λάβουν μια γρήγορη πληρωμή κατηγορώντας τον γιο μου ψευδώς. Οι ψευδείς ισχυρισμοί για σεξουαλική επίθεση εμποδίζουν τα αληθινά θύματα της σεξουαλικής βίας να λάβουν τη δικαιοσύνη που τους αξίζει”.

 

Δείτε επίσης: 

P. Diddy: Το “φρένο” που έβαλε στον Justin Bieber – “Ξέρει να κάνει πολλά περισσότερα από το να μιλάει για τα πράγματα που έκανε μαζί μου, δεν είναι όλα για όλους”

P. Diddy (Sean Combs): “Η λίστα είναι ήδη μεγάλη, τα ονόματων των συνεργών του θα σας σοκάρουν” δηλώνει ο δικηγόρος των θυμάτων του ράπερ – παραγωγού

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button