Αθλητικά

Το «πάρτι» των Καταλανών στα αποδυτήρια του «Μπερναμπέου» μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης – Galaksias Portal News

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, μετά την εκκωφαντική νίκη που πήραν στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα έκανε “δήλωση τίτλου” στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, διασύροντας τη Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0, για τη La Liga. Οι παίκτες του Χάνσι Φλικ έστησαν “πάρτι” στον αγωνιστικό χώρο και απέκτησαν “αέρα” 6 βαθμών από τους “μερένγκες”, στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα ήταν εντυπωσιακή και διέσυρε την αντίπαλό της με το ίδιο σκορ που είχε πετύχει το 2022. Όπως είναι φυσικό, η έκταση της νίκης έφερε ενθουσιασμό στους Καταλανούς, με τους ποδοσφαιριστές των “μπλαουγκράνα” να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια.

Το δημιούργημα του Χάνσι Φλικ, λίγες ημέρες μετά το 4-1 επί της Μπάγερν Μονάχου, πήρε ένα νέο συγκλονιστικό αποτέλεσμα και σκόρπισε τη χαρά στους οπαδού της ομάδας.

To άρθρο Μπαρτσελόνα: Το «πάρτι» των Καταλανών στα αποδυτήρια του «Μπερναμπέου» μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button