Τεχνολογιά

«Το πλήγμα στη Βηρυτό δεν είχε στόχο νοσοκομείο» – Galaksias Portal News

Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη έπληξαν στόχο της Χεζμπολάχ κοντά στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ραφίκ Χαρίρι στη Βηρυτό αργά χθες αλλά δεν είχαν στόχο το νοσοκομείο, το οποίο δεν επηρεάστηκε από το χτύπημα, δήλωσε σήμερα ο ισραηλινός στρατός.

Δεκατρείς άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, σκοτώθηκαν και 57 τραυματίστηκαν στον Λίβανο σε ισραηλινό πλήγμα χθες βράδυ στην πρωτεύουσα, κοντά στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που δημοσίευσε σήμερα το υπουργείο Υγείας. Το νοσοκομείο Ραφίκ Χαρίρι υπέστη περιορισμένες ζημιές, σύμφωνα με φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου στο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η έφοδος του ισραηλινού εχθρού στον τομέα της Τζνα, κοντά στο νοσοκομείο Χαρίρι, είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 13 άνθρωποι, συμπεριλαμβανόμενου ενός παιδιού, σύμφωνα με νέο απολογισμό και ο αριθμός των τραυματιών αυξήθηκε σε 57, εκ των οποίων οι 17 μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και οι 7 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση», σύμφωνα με την ανακοίνωση. Ο αρχικός απολογισμός του υπουργείου έκανε λόγο για τέσσερις θανάτους.

Στο σημείο του πλήγματος, οι έρευνες συνεχίζονται στα χαλάσματα για τον εντοπισμό θυμάτων, σύμφωνα με φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button