Αθλητικά

Τουρκική «επίθεση» στα social media μετά από ανάρτηση με τη λέξη «Κωνσταντινούπολη» – Το σχόλιο της Fanatic – Galaksias Portal News

Αντιδράσεις στην Τουρκία, σε ανάρτηση του ΠΑΟΚ και ενόψει της αναμέτρησης στην έδρα της Γαλατάσαραϊ, για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

ΠΑΟΚ και Γαλατάσαραϊ κοντράρονται στην Τουρκία, στην πρεμιέρα τους στο ανανεωμένο Europa League, με το κλίμα στις τάξεις των οπαδών των γηπεδούχων να δείχνει αρκετά τεταμένο, μετά και μια ανάρτηση του «δικεφάλου του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ πόσταρε ένα video στα social media, βάζοντας στη λεζάντα το μήνυμα: «Road to Constantinople» δηλαδή «Ο δρόμος προς την Κωνσταντινούπολη».

Φυσικά, η πλευρά των Τούρκων δεν είδε με καλό μάτι τη χρήση του «Κωνσταντινούπολη», θέλοντας την ονομασία «Instabul». Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ δέχθηκε καταιγισμό σχολίων από την πλευρά των Τούρκων.

Φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ, εικόνες της «Αγίας Σοφίας» ως τζαμί και με μεγάλες τουρκικές σημαίες, αλλά και σχόλια «θέλετε να πέσετε και πάλι στη θάλασσα» γέμισαν το ποστάρισμα.

«Κωνσταντινου… τι; Ζείτε στο 1452; Λέγεται Istanbul!», «Κωνσταντινούπολη μόνο στα όνειρά σας», ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των Τούρκων οπαδών.

Την ίδια στιγμή, η Τουρκική αθλητική εφημερίδα «Fanatic» σχολίασε μέσω της ιστοσελίδας της, κάνοντας λόγο για «σκανδαλώδη δημοσίευση από πλευράς ΠΑΟΚ».

 

To άρθρο ΠΑΟΚ: Τουρκική «επίθεση» στα social media μετά από ανάρτηση με τη λέξη «Κωνσταντινούπολη» – Το σχόλιο της Fanatic δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button