Αθλητικά

«Τους πήρε μόλις… τρεις μήνες να το συνειδητοποιήσουν» – Galaksias Portal News

Με άκρως δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Τόνι Κρόος την χθεσινή (23/9) τοποθέτηση της Επιτροπής Διαιτητών της UEFA πως υπήρχε πέναλτι στο χέρι του Μαρκ Κουκουρέγια στο 107ο λεπτό του προημιτελικού του EURO 2024 ανάμεσα στη Γερμανία και την Ισπανία, το οποίο κακώς δεν δόθηκε απ’ τον διαιτητή Άντονι Τέιλορ και τον VAR, Στιούαρτ Άτγουελ, υπέρ των «πάντσερ».

Η Ισπανία σκόραρε στο 119’ το γκολ της νίκης με τον Μερίνο, οι Γερμανοί αποκλείστηκαν απ’ τον ημιτελικό ενώπιον του κοινού τους κι ακόμη και τρεις μήνες μετά ο εκνευρισμός τους παραμένει μεγάλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι που φάνηκε και στη δήλωση που έκανε ο Τόνι Κρόος στη γερμανική «Bild» για μια απόφαση που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον αποκλεισμό της Γερμανίας και στους τίτλους τέλους της καριέρας του.

«Χρειάστηκαν μόνο τρεις μήνες για να συνειδητοποιήσουν ότι επρόκειτο για χέρι, το οποίο σχεδόν όλοι είδαν το ίδιο δευτερόλεπτο. Δόξα τω Θεώ, δεν ήταν τόσο μεγάλο το θέμα…

Μπορώ όμως να ανακηρύξω τον εαυτό μου πρωταθλητή Ευρώπης τώρα που είπαν επίσημα ότι ήταν λάθος η απόφαση; Δεν νομίζω» σχολίασε ο Κρόος με ισχυρή δόση ειρωνείας προς την UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button