LifeStyle

Travelgems Longevity Retreat στο Cape Sounio – Ή αλλιώς μια μοναδική ευκαιρία ευεξίας που δεν πρέπει να χάσεις

Φωτογραφία: Αρχείο Travelgems

Ο κορυφαίος πνευματικός ηγέτης Dr. Deepak Chopra επιστρέφει στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προκειμένου να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του αλλά και 10 βασικές πρακτικές που θα μας βοηθήσουν να βρούμε την εσωτερική μας ισορροπία και να ζούμε καλύτερα, πιο ποιοτικά, πιο απολαυστικά, πιο γαλήνια.

Φωτογραφία: Αρχείο Travelgems

Ο λόγος για το Travelgems Longevity Retreat, το οποίο θα λάβει χώρα στο μαγευτικό Cape Sounio της Grecotel, από τις 3 ως τις 7 Οκτωβρίου. Με θέα την απέραντη ομορφιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας λοιπόν, έχεις την ευκαιρία να  βυθιστείς σε έναν κόσμο απέραντης χαλάρωσης και να ζήσεις ένα μαγικό ταξίδι που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καθημερινότητά σου.

Ένα Πολυπόθητο Ταξίδι Ευεξίας

Στο ονειρεμένο τοπίο του Cape Sounio, που φέρνει κοντά την κοσμοπολίτικη αύρα της Αθήνας με τις γοητευτικές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου να εναλλάσσονται, το Travelgems Longevity Retreat δεν είναι απλώς άλλη μια απόδραση – είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σου. Ο Dr. Deepak Chopra, παγκοσμίως αναγνωρισμένος για τις καινοτόμες προσεγγίσεις του στον κλάδο του ευ ζην και της αυτοβελτίωσης, μέσα από 10 βασικά βήματα τα οποία έχει αναπτύξει ο ίδιος, σε βοηθά να επανασυνδεθείς με το κέντρο σου, πώς να ανακτήσεις τη ζωντάνια σου και πώς μπορείς να αντιστρέψεις τη βιολογική σου ηλικία.

Καθημερινές συνεδρίες για μυαλό και σώμα σε τάξη

Κάθε ημέρα του Travelgems Longevity Retreat περιλαμβάνει ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που συνδυάζει διάφορες πρακτικές ευεξίας. Κοινός παρονομαστής; Η απόλυτη ανανέωση. Θα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε συνεδρίες γιόγκα υπό την καθοδήγηση της Sarah-Platt Finger, μιας από τις πιο γνωστές yoga instructors παγκοσμίως. Την ίδια στιγμή, στο πρόγραμμα θα βρεις και session διαλογισμού, χάρη στα οποία θα έρθεις σε απόλυτη επαφή με τον εαυτό σου.

Φωτογραφία: Αρχείο Travelgems

Όσο για το sound healing sessions με τον Nikolaos Unalome, έναν από τους λίγους ερμηνευτές των flat bells στον κόσμο, έρχεται να συμπληρώσει την εμπειρία του retreat και να σε βοηθήσει να εναρμονιστείς τον εσωτερικό σου κόσμο χάρη στις δονήσεις του ήχου, επιτρέποντας στο κορμί σου να αποφορτιστεί και να αναγεννηθεί.

Ένα Ονειρεμένο Περιβάλλον

Το Cape Sounio δεν είναι απλώς ένα luxury ξενοδοχείο. Είναι ένα καταφύγιο χαλάρωσης, μόνο λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Κι όμως, νιώθεις πως βρίσκεσαι πολύ μακριά από αυτήν. Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο ανάμεσα σε πυκνούς, πευκόφυτους λόφους, έχει πρόσβαση σε δύο ιδιωτικές παραλίες και προσφέρει breathtaking view προς το Ναό του Ποσειδώνα. Τα μπανγκαλόου και οι βίλες του, καλά κρυμμένα μέσα στα δέντρα, χαρίζουν απόλυτη ιδιωτικότητα και άνεση, ενώ το spa του ξενοδοχείου είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις στο έπακρο με θεραπείες που αναζωογονούν τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα. Τα εστιατόρια του Cape Sounio υπόσχονται να σε ενθουσιάσουν με πιάτα που στηρίζονται σε φρέσκα και ποιοτικά υλικά, επιμελημένα από μια ομάδα κορυφαίων σεφ.

Το Travelgems Longevity Retreat δεν είναι απλώς ένα ακόμη πρόγραμμα ευεξίας – είναι μια ευκαιρία για μεταμόρφωση. Όπως σημειώνει η ιδρύτρια και CEO της Travelgems, Νίκη Σμυρνή, «το Cape Sounio, επιφορτισμένο με την ενέργεια του Ναού του Ποσειδώνα, αποτελεί το ιδανικό μέρος για να εξελιχθούμε μέσα από τη γνώση και την κοινωνική συνεύρεση ανθρώπων με την ίδια διάθεση για ζωή. Ο Dr. Chopra θα ενθαρρύνει τον κόσμο να ξεκινήσει ένα ταξίδι αυθεντικών ανθρώπινων σχέσεων, βελτιωμένης ευημερίας και ανάπτυξης».

To άρθρο Travelgems Longevity Retreat στο Cape Sounio – Ή αλλιώς μια μοναδική ευκαιρία ευεξίας που δεν πρέπει να χάσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button