Media

Βέλη” Κώστα Τσουρού κατά Γιώργου Λιάγκα: “Πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου

Τα «πυρά του» εξαπέλυσε ο Κώστας Τσουρός προς τον Γιώργο Λιάγκα μετά την αποκάλυψη του δημοσιογράφου για την κρίση που πέρασε η σχέση του Δημήτρη Σταρόβα την ώρα που ήταν γνωστό ότι ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Είναι μία άχρηστη πληροφορία τη συγκεκριμένη στιγμή και εγώ το θεωρώ πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου που δίνει τη μάχη του εκείνη τη στιγμή. Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό, άρα αυτό είναι το θέμα που θέλεις να πεις» ανέφερε σε πρώτο χρόνο.

«Όταν λέμε ότι θα πω κάτι για πρώτη φορά, σημαίνει πως αυτή είναι η είδηση που θέλω να δώσω και σε δευτερεύουσα θέση είναι η κατάσταση υγείας. Όπως το πούλησε ο Γιώργος Λιάγκας γιατί έτσι ακούγεται».

Και κατέληξε σε έντονο ύφος:

«Μπορεί να το ερμηνεύω λάθος, αλλά είναι ένα τερτίπι της τηλεόρασης που αυτό σημαίνει ότι το λέω για πρώτη φορά. Θα το καταλάβαινα ως πληροφορία -που πάλι δεν θα ήταν πρέπον να το πει- ότι ξέρετε κάτι παρόλο που υπάρχει κρίση στη σχέση τους αυτή τη στιγμή η Άννα είναι δίπλα στον Δημήτρη Σταρόβα. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;» ανέφερε με αυστηρό τόνο ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button