Τεχνολογιά

Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε κατάστημα στον Εύοσμο – Galaksias Portal News

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν οι δύο δράστες φορώντας ιατρικές μάσκες στο πρόσωπο και καπέλο στο κεφάλι εισήλθαν στο πρακτορείο.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το ΕΡΤNews φαίνεται ο ένοπλος κακοποιός που μπήκε πίσω από το γκισέ και ακινητοποίησε την 24χρονη υπάλληλο, ενώ ο συνεργός του φύλαγε τσίλιες στην είσοδο του καταστήματος. Ο νεαρός δράστης άρπαξε από την ταμειακή μηχανή και από ένα ντουλάπι, μέσα σε δευτερόλεπτα, 15.785 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, στη συνέχεια φεύγει τρέχοντας με τον συνεργό του και χάνονται στα στενά της περιοχής. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η άμεση δράση, πραγματοποιήθηκαν έρευνες, αλλά οι δύο δράστες είχαν εξαφανιστεί. Την έρευνα για τον εντοπισμό τους έχει αναλάβει το τμήμα Ασφάλειας Κορδελιού-Ευόσμου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το δίδυμο των κακοποιών έχει πραγματοποιήσει και άλλες ληστείες σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button