Πολιτισμός

Βρετανία: Το Υπουργείο Εσωτερικών έδωσε διαβατήριο στον αρκούδο Paddington

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στα Αγγλικά

Ο Paddington bear πήρε επίσημα ταξιδιωτικά έγγραφα σε μία συμβολική κίνηση

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Η αγαπημένη αρκούδα όλων των Βρετανών έλαβε “επίσημο” βρετανικό διαβατήριο από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Rob Silva, συμπαραγωγός του επερχόμενου τρίτου μέρους της σειράς ταινιών για την αγαπημένη αρκούδα από το Περού, αποκάλυψε ότι του χορηγήθηκε διαβατήριο για τα ταξίδια του Paddington στο Περού.

Ο Σίλβα δήλωσε στους Radio Times: “Γράψαμε στο Υπουργείο Εσωτερικών, ζητώντας να μας δώσουν ένα αντίγραφο, και πράγματι εξέδωσαν στον Paddington ένα επίσημο διαβατήριο – υπάρχει μόνο ένα”.

“Δεν θα περίμενε κανείς ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα είχε αίσθηση του χιούμορ, αλλά σύμφωνα με τις επίσημες παρατηρήσεις, τον έχουν καταχωρήσει απλώς ως Αρκούδο”, πρόσθεσε.

Έχουν καταχωρήσει τον Paddington ως Paddington Brown, έναν Βρετανό πολίτη που έχει γενέθλια στις 25 Ιουνίου και ο τόπος γέννησής του είναι, φυσικά, το Περού, καθώς εκεί τον μεγάλωσε η θεία του Lucy αφού έμεινε ορφανός. Στα βιβλία του Μάικλ Μποντ, ο Πάντινγκτον στάλθηκε στη συνέχεια να ζήσει στην Αγγλία με την οικογένεια Μπράουν.

Στην επερχόμενη ταινία, το αρκουδάκι που αγαπάει τη μαρμελάδα επιστρέφει στο Περού με την οικογένεια Μπράουν για να επισκεφθεί τη θεία Λούσι. Ωστόσο, οι συνθήκες τους οδηγούν σε μια περιπέτεια στα βουνά του Περού και στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου.

Ενώ κάποιοι από το καστ και το συνεργείο γύριζαν σε διάφορες τοποθεσίες στο Περού και την Κολομβία, ο ηθοποιός της φωνής του Paddington δήλωσε ότι είχε κολλήσει σε ένα υπόγειο στο Λονδίνο.

Ο Ben Whishaw, ο οποίος ήταν η φωνή του Paddington και για τις τρεις ταινίες, δήλωσε στους Radio Times: “Θα ήθελα πολύ να είχα πάει στο Περού και την Κολομβία, αλλά δεν μπόρεσα να πάω. Ήμουν απλά σε ένα υπόγειο στο Σόχο όλο αυτό το διάστημα”.

Πρόσθεσε ότι δεν κατάφερε επίσης να γνωρίσει τους συμπρωταγωνιστές του Olivia Colman και Antonio Banderas, αλλά ότι απόλαυσε τις ερμηνείες τους “πάρα πολύ”.

Έτσι, το διαβατήριο δεν ήταν πραγματικά απαραίτητο.

Ωστόσο, η χειρονομία που έκανε το υπουργείο Εσωτερικών προς το αρκουδάκι δεν άρεσε σε κάποια κομματικά στελέχη.

Όπως αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ The Sun, ορισμένοι ακτιβιστές δεν είναι πεπεισμένοι ότι το υπουργείο Εσωτερικών αξιοποιεί πολύ καλά τον χρόνο του.

Ο William Yarwood, υπεύθυνος εκστρατείας για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της TaxPayers’ Alliance δήλωσε στην εφημερίδα ότι οι φορολογούμενοι “θα απορήσουν που μια φανταστική αρκούδα έλαβε διαβατήριο”.

“Ενώ οι μανδαρίνοι του υπουργείου Εσωτερικών μπορεί να το βρουν διασκεδαστικό, οι απλοί Βρετανοί που υποφέρουν από την αδυναμία του υπουργείου να ελέγξει τη μετανάστευση ή να μειώσει την εγκληματικότητα δεν θα το βρουν. Οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να επανέλθουν στην πραγματικότητα”.

Η ταινία «Paddington στο Περού» κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου.

Περισσότερες πηγές • Radio Times, The Sun

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button