LifeStyle

Ξεσπάει η νέα του πεθερά Εύα Κοσμίδου – «Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου» – Galaksias Portal News

Η Νάνσυ Κοίλου και ο Γιώργος Πατούλης βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο. Η νέα πεθερά του άλλοτε Περιφερειάρχη Αττικής αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της.

Η Εύα Κοσμίδου, η νέα πεθερά του Γιώργου Πατούλη και μητέρα της Νάνσυς Κοιλού μιλάει στο «Buongiorno» για πρώτη φορά σχετικά με τη δημοσιότητα που έχει λάβει η σχέση της κόρης της με τον Γιώργο Πατούλη.

Εμφανώς ενοχλημένη από το κυνήγι των δημοσιογράφων, σημειώνει πως έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να βγει από το σπίτι, ενώ πράγματα που έχουν ακουστεί την έχουν στεναχωρήσει.

«Θέλω την ησυχία μου, δε με ενδιαφέρει καμία δημοσιότητα, τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι μία πίεση από τους δημοσιογράφους και αυτό που επιθυμώ είναι να με αφήσουν ήσυχη. ‘Έχω φτάσει στο σημείο να μην μπορώ να βγω από το σπίτι μου για να πάω στη δουλειά μου.

Έχουν ακουστεί διάφορες ανακρίβειες για εμένα και την οικογένειά μου και με έχουν στεναχωρήσει. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που δέχτηκα να μιλήσω σε δημοσιογράφο».

Η Νάνσυ Κοιλού έπιασε δουλειά την περασμένη δεκαετία στο πλευρό του κυρίου Πατούλη στη γραμματεία της Περιφέρειας, όσο εκείνος ήταν περιφερειάρχης. Η νεαρή γυναίκα, τον είχε συνοδέψει σε ορισμένες επισκέψεις που έκανε ως Περιφερειάρχης, με την ίδια να περπατάει πίσω του και να ρίχνει «κρυφές» ματιές σε οπερατέρ και φωτογράφους που εστίαζαν στον Γιώργο Πατούλη.

Το ζευγάρι φρόντισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει χαμηλούς τόνους και τη σχέση του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους άρχισαν να συζούν στη Γλυφάδα και πλέον περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους. Κάτι που έχει επιβεβαιώσει δημόσια και ο Γιώργος Πατούλης.

 

To άρθρο Γιώργος Πατούλης: Ξεσπάει η νέα του πεθερά Εύα Κοσμίδου – «Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button