Τεχνολογιά

Ξεκινά εκ νέου η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου – Έκλεισε ένας χρόνος από την έναρξη της δίκης

Ενώπιον δικαστών και ενόρκων στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών θα βρεθεί και πάλι η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς η δίκη της ξεκινά εκ νέου.

Η απολογία της συνεχίζεται σήμερα για τρίτη δικάσιμο με την κατηγορούμενη μητέρα να κάθετε στο εδώλιο για την ανθρωποκτονία με κεταμίνη της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο του 2022 αλλά και την απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, η σημερινή απολογία της συμπίπτει με την συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που ξεκίνησε η δίκη της καθώς ήταν 9 Ιανουαρίου 2023, όταν για πρώτη φορά η μητέρα εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας αθώα για τις κατηγορίες που την βαρύνουν. Σημειώνεται πως έχουν συμπληρωθεί δύο χρόνια μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και η δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί για το αν η μητέρα είναι ένοχη ή όχι

Μέσα σε ένα χρόνο εξετάστηκαν πάνω από 70 μάρτυρες ανάμεσά τους γιατροί και νοσηλευτές από τέσσερα νοσοκομεία, ιατροδικαστές, η οικογένεια της μητέρας και φυσικά ο πατέρας των κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης.

Υπενθυμίζεται ότι καθώς η δίκη ήταν σε εξέλιξη η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας με το δικαστήριο για την συγκεκριμένη υπόθεση να έχει ορισθεί για τις 15 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια κατά τη διάρκεια της απολογίας της ,τον περασμένο Νοέμβριο ανέπτυξε τους ισχυρισμούς της αφήνοντας αιχμές για τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη ενώ υποστηρίζει ότι η Τζωρτζίνα  πέθανε εξαιτίας ιατρικού λάθους.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button