Ελλάδα

Οι συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι από τα «Φιλαράκια» για το θάνατό του – «Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ, μια οικογένεια»

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Φιλαράκια» προχώρησαν σε κοινή δήλωση για το θάνατο του «Τσάντλερ» – Νέες αποκαλύψεις για το θάνατό του

Σε κοινή δήλωση προχώρησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Φιλαράκια» (Friends), Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ, σχεδόν 3 ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του συμπρωταγωνιστή τους, Μάθιου Πέρι.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο» αναφέρουν σε δήλωση στο People.

Ο Πέρι ήταν γνωστός για το ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην επιτυχημένη κωμική σειρά, που κυκλοφόρησε από το 1994 έως το 2004.

Το καστ των «Friends» παρέμεινε κοντά μετά το φινάλε της σειράς της σειράς και επανενώθηκε στην οθόνη στην ειδική ταινία του 2021, «Friends: The Reunion».

Οι συνδημιουργοί του «Friends» Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν και ο εκτελεστικός παραγωγός Κέβιν Μπράιτ εξέδωσαν επίσης δήλωση προς τιμήν του Πέρι. Η δήλωσή τους έγραφε: “Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά, βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου. Φαίνεται ακόμα αδύνατο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αισθανόμαστε ευλογημένοι που τον είχαμε ως μέρος της ζωής μας.”

Μια φωτογραφία του Perry κοινοποιήθηκε επίσης στον λογαριασμό “Friends” στο Instagram, μαζί με ένα μήνυμα που περιγράφει τον αείμνηστο ηθοποιό ως “ένα αληθινό δώρο για όλους μας”.

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατό του

Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι ο οποίος βρέθηκε νεκρός, το Σάββατο (28/10), μέσα στο τζακούζι του, σύμφωνα με το protothema.gr.

Οι πρώτες εκτιμήσεις- αν και η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί- αναφέρουν πως ο ηθοποιός πνίγηκε. Σε σημερινό της δημοσίευμα, η DailyMail, που επικαλείται τους Los Angeles Times, μεταδίδει πως ο ηθοποιός εντοπίστηκε κάτω από το νερό στο τζακούζι από τον βοηθό του. Μάλιστα, προσπάθησε να τον επαναφέρει, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει ενώ όταν έφτασε η Πυροσβεστική για να τον βγάλει από το τζακούζι, ήταν πλέον αργά.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής είπε: «Ένας ενήλικας, άνδρας, πέθανε πριν φτάσουμε. Ο ασθενής είχε επανατοποθετηθεί σε σημείο που το κεφάλι ήταν εκτός νερού. Οι πυροσβέστες ανέσυραν το θύμα από το τζακούζι και έκαναν μια γρήγορη ιατρική εκτίμηση για να διαπιστώσουν ότι ήταν νεκρός».

Οι εκατομμύρια φαν της σειράς και του «Τσάντλερ Μπινγκ» αναμένουν να μάθουν την αιτία του θανάτου του.

Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στην αστυνομία για βοήθεια

Επίσης, λίγο αφότου τον εντόπισαν νεκρό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, το TMZ έφερε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση που έγινε στις αρχές για βοήθεια, αλλά και τα πρώτα πλάνα από το σφραγισμένο πλέον σπίτι του.

Εκείνος που βρήκε το άψυχο σώμα του Πέρι, ήταν ο προσωπικός βοηθός του, ο οποίος και κάλεσε αμέσως το 911. Στο ηχητικό ντοκουμέντο του TMZ, ακούγεται η φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», το πρώτο στοιχείο για την αιτία θανάτου. Το TMZ ισχυρίζεται, ότι o Αμερικανός ηθοποιός, φαίνεται πως πνίγηκε ύστερα από καρδιακή ανακοπή.

Όταν έφτασαν οι διασώστες στο σπίτι του, βρήκαν τον Μάθιου Πέρι αναίσθητο στο τζακούζι. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η αιτία του θανάτου του από τον ιατροδικαστή. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, σε ηλικία 54 χρονών.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες δημοσίευσε την Κυριακή την πρώτη του αναφορά για τον Μάθιου Πέρι.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Ο Πέρι στις 28 Οκτωβρίου βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται μέσα σε ένα υδρομασάζ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες γύρω στις 4 το απόγευμα (τοπική ώρα), είπαν πηγές επιβολής του νόμου στους Los Angeles Times.

Την Κυριακή, η ιατροδικαστική υπηρεσία ενημέρωσε διαδικτυακά το αρχείο της, λέγοντας ότι η αιτία θανάτου είχε «αναβληθεί». Αυτό συνήθως σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία, αλλά ο εξεταστής χρειάζεται περισσότερο χρόνο και πρόσθετη έρευνα για τον θάνατο, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η αιτία θανάτου της οποία είχε αναβληθεί τον περασμένο Ιανουάριο και μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις ο γιατρός αξιολόγησε ξανά την περίπτωση και προσδιόρισε την αιτία θανάτου.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε επίσης ως αιτία θανάτου «άλλες σημαντικές καταστάσεις». Ο τόπος θανάτου του Πέρι αναφέρθηκε ως η κατοικία του. Η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή.

Σύμφωνα με το People στα αποτελέσματα της αυτοψίας του Πέρι εκκρεμεί η τοξικολογική έκθεση, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, αλλά πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα

Πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα βρέθηκαν στο σπίτι του Μάθιου Πέρι, δήλωσαν πηγές από τις αρχές επιβολής του νόμου στο TMZ Sunday.

«Δεν υπήρχαν ναρκωτικά η παράνομα φάρμακα στις εγκαταστάσεις, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για  Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι», ανέφερε το αμερικανικό μέσο.

Η ΧΑΠ, αναφέρεται στις ασθένειες που προκαλούν απόφραξη της ροής του αέρα και προβλήματα που σχετίζονται με την αναπνοή, σύμφωνα με το CDC. Η ασθένεια προκαλείται συχνά από το κάπνισμα και μπορεί να προκαλέσει εμφύσημα ή χρόνια βρογχίτιδα. Ο Πέρι παραδέχτηκε στο παρελθόν ότι ήταν καπνιστής σε όλη του τη ζωή.

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το Σάββατο, στο τζακούζι που έχει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τις αρχές, οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι του στις 4:07 μ.μ.(τοπική ώρα), αφού έλαβαν κλήση 911.

Αστυνομικοί από το τμήμα του Λος Άντζελες που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Pacific Palisades έκαναν έρευνα για ναρκωτικές ουσίες, όμως δεν βρέθηκε τίποτα μέχρι στιγμής.

Το πιο πιθανό σενάριο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ο ηθοποιός να υπέστη καρδιακή προσβολή και να πνίγηκε μέσα στο τζακούζι του. Η αστυνομία θα συνεχίσει να ερευνά τον θάνατο του ηθοποιού.

Στο σπίτι του Πέρι σύμφωνα με τη New York Post κατέφθασαν συντετριμμένοι οι γονείς του Σούζαν και Τζον Μπένετ.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button