LifeStyle

Όταν έρχεται ο έρωτας, δεν είναι κάτι αδιάφορο – Galaksias Portal News

“Όταν έρχεται πάντως ο έρωτας, δεν είναι κάτι αδιάφορο, οπότε καλό είναι να έρχεται και η ευτυχία είναι ζητούμενο’ ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τον έρωτα στη ζωή της και την αναγνωρισιμότητα.

«Ο έρωτας σαφώς είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Όταν έρχεται πάντως ο έρωτας, δεν είναι κάτι αδιάφορο, οπότε καλό είναι να έρχεται και η ευτυχία είναι ζητούμενο», είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και συνέχισε:

«Χαίρομαι τη δημοσιότητα κατά βάση. Δεν θεωρώ ότι έχω πλακωθεί και ούτε θεωρώ ότι έχω χτυπηθεί από ανθρώπους σε σχέση με τις επιλογές μου ή με τη ζωή μου.

Όμως, είμαι κι εγώ λίγο αντιδραστική σε σχέση με αυτό, ίσως κι εγώ έχω μια υπερβολή την οποία προσπαθώ να ισορροπήσω. Δεν με ενδιαφέρει κι εμένα η ζωή των άλλων».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ελ. Ζουγανέλη: «Όταν έρχεται ο έρωτας δεν μου είναι αδιάφορο. Η ευτυχία είναι ζητούμενο»”,”description”:”Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μιλά στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το «Happy Day». Όσα λέει για τον έρωτα. “,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMy8xMC8xOS8wNi8yNl80OF82NTMwY2MyODQzYzY5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT48S”,”uploadDate”:”2023-10-19T06:27:44.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cwc79nnwgk55″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέφερε: «Ο μπαμπάς μου δεν ήταν καταπιεστικός σε κανένα επίπεδο της ζωής μου.

Δεν προσπάθησε να με τραβήξει από τον καλλιτεχνικό χώρο, ήμουν τελείως ελεύθερη να κάνω αυτό που αγαπώ, ό,τι και να ήταν αυτό θα ήμουν ελεύθερη».

 

To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όταν έρχεται ο έρωτας, δεν είναι κάτι αδιάφορο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button